×

Nieuws / Acties

Nordic Fire komt met een nieuw assortiment pelletkachels met de nieuwste technologieën

 

De Rocco is een robuuste gietijzeren pelletkachel die overal past dankzij het tijdloze design en de compacte maatvoering. De hoogte is slechts 75 cm en de kachel heeft een diepte van 53 cm  waardoor deze niet veel ruimte inneemt. Bovendien kan de kachel met een bovenaansluiting worden uitgevoerd. Voor het aansluiten aan de achterzijde zijn er zelfs 2 opties. Links achter of midden achter. Ideaal om voor een bestaande schoorsteen te installeren.

De Rocco is voorzien van een nieuwe extra brede, automatisch reinigende, branderbak waardoor deze een breder vlameffect geeft. Met een pelletreservoir van 17 kg kan de kachel lang branden.

 

De Lynea is een innovatieve pelletkachel die speciaal is ontworpen om gedurende een lange tijd comfortabele warmte te leveren zonder dat er voortdurend bijgevuld hoeft te worden. Dit is mogelijk dankzij de indrukwekkende 50 kg voorraadtank, die ervoor zorgt dat de kachel langdurig (tot wel 75 uur!) kan blijven branden zonder onderbrekingen.

Wat de Lynea echt onderscheidt van andere pelletkachels zijn de volledig uitschakelbare convectieventilatoren. Deze ventilatoren zijn ontworpen om warmte zowel naar voren als naar achteren te verspreiden, waardoor een gelijkmatige verdeling van warmte in de ruimte wordt gegarandeerd. Of u nu de voorkeur geeft aan directe warmte of een subtielere, meer verspreide warmte, de Lynea kan aan uw behoeften voldoen. Dit maakt de Lynea ideaal voor gebruik in woonkamers en andere ruimtes waar stilte en comfort belangrijk zijn.

De grote voorraadtank van 50 kg betekent ook minder onderhoud en minder tijd besteed aan het bijvullen van de kachel. U kunt genieten van een langdurige, ononderbroken warmtebron, wat vooral handig is tijdens koude.

De Lynea is net als alle Nordic Fire pelletkachels voorzien van alle innovaties: Traploze vijzelmotor, zelf-reinigende-branderbak, Auto-pilot-systeem waardoor deze nog zuiniger is, WIFI en uitgebreide afstandsbediening, Boven- en achteraansluiting en standaard zwart binnenwerk.

Nieuw assortiment Nordic Fire 

 

 

 

 

 

klik hier voor een vrijblijvende afspraak

Datum 5/07/2024

LAATSTE NIEUWS

Nordic Fire komt met een nieuw assortiment pelletkachels met de nieuwste technologieën

Nordic Fire presenteert de nieuwe uitbreidingen van het assortiment. Deze n...

Inruilactie

Is uw oude pelletkachel aan vervanging toe ?
Wij nemen graag uw oude pel...

Is een pelletkachel nog steeds zo voordelig als vroeger

Het antwoord is vrij simpel: Ja.
Om het simpele feit dat de prijs van de...